юни 24, 2024

Азис и Николета – край с приятелството! Тя го предаде, той я заплю (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/azis-i-nikoleta-kray-s-priyatelstvoto-tya-go-predade-toy-ya-zaplyu-video/143534 Kliuki.net
Азис и Николета – край с приятелството! Тя го предаде, той я заплю (ВИДЕО)

Азис и Николета сложиха официално край на приятелството си, след като тя го предаде заради рейтинг

Азис и Николета вече на са приятели!

Певецът днес направи официално изявление, че няма да прости предателството на своята „сестра”. До вчера Азис и Николета скиториха навсякъде заедно, деляха не само лични моменти, но и общо легло и храна...

[caption id="attachment_69450" align="alignright" width="260"]Азис и Николета Азис и Николета - край с приятелството[/caption]

А Николета се оказа по-подла, отколкото някой е очаквал, видя Kliuki.net. Тя излъчи в ефир клипче от телефона му, който по думите на гласа зад кадър, бил оставен без надзор.

И естествено Николета решила да се възползва от случая, за да пусне ексклузивния запис с Азис и неговото гадже. Двамата са в спалнята и Азис целува половинката си по тялото. След това си правят мини-интервю, в което споделят разни интимни тайни, като например колко много се обичат.

Азис и Николета повече няма да се погледнат или поне той така се кани. Щял да я захвърли завинаги и й пожелава успех с предаването.

„Някои си трупа слава на твой гръб!”, „То е ясно, очаквах реакцията ти, прекалено беше това снощи, определено!”, защитиха го верните последователи на Азис.

Маги Желязкова също се включи, за да налее масло в огъня. Тя подчерта, че подобна показност е излишна, но някои хора явно за това живеят. И освен това Маги категорично му заяви, че вече 10 години стои до него и никога не би го издънила по такъв начин.

[gallery link="file" ids="69452,69453,69451"]

За разлика от Николета.

Плейметката засега мълчи, но рано или късно ще се наложи да се оправдава за постъпката си. А дали си е струвало да развали топлата си дружба с Азис...?! Само тя си знае.

Така или иначе, вече е факт – край с близостта между Азис и Николета.