март 29, 2024

Азис иска 200 бона от „Денсинг старс“, ето колко взимат останалите

https://kliuki.net/kliuki/azis-iska-200-bona-ot-densing-stars-eto-kolko-vzimat-ostanalite/142730 Kliuki.net
Азис иска 200 бона от „Денсинг старс“, ето колко взимат останалите

Азис се пазари за астрономически хонорар от „Денсинг старс“, останалите звезди със смешни суми

Азис е на път да превърне този сезон на „Денсинг старс“ в най-скъпия правен досега. Кралят на поп фолка получи покана за участие в танцовото риалити, но отказва да излезе на сцена, ако не вземе поне 200 бона. Продуцентите от своя страна са склонни да му броят едва 150 хилядарки. Преговорите продължават, но ако някоя от страните не отстъпи, Василка няма да покаже умее ли да танцува джайв и ча-ча-ча пред зрителите на Нова телевизия.

За да спечелят трайно аудиторията този сезон, продуцентите на "Денсинг старс" се надпреварват да канят звезди от А — листата. Освен краля на поп фолка, в надпреварата ще влезе още Сани Жекова, чиито хонорар се пази в тайна, а също така и Албена Михова и бате Енчо.

[caption id="attachment_62719" align="aligncenter" width="300"]Денсинг старс искат Азис Денсинг старс искат Азис[/caption]

За актрисата се шушука, че се е навила да участва в предаването срещу скромните 30 бона в "Денсинг старс" Въпреки това Албена е убедена, че с валсова стъпка и много смях, ще спечели първото място и аудиторията. Освен Михова в предаването ще влезе любимия возещ на децата бате Енчо. Из мрежата вече се спекулира, че се е навил да участва срещу скромните 10 хиляди лева.

[caption id="attachment_62720" align="aligncenter" width="300"]Певецът не се дава за по-малко от 200 бона Певецът не се дава за по-малко от 200 бона[/caption]

Засега имената на останалите участници се пазят в тайна, но се говори, че в "Денсинг старс"ще влязат звездите от „ВИП Брадър“ Лияна, Ирина Флорин и дори Мариян Кюрпанов. Засега имената и хонорарите на останалите участници не са ясни, тъй като преговорите с българските звезди продължават.