май 29, 2023

Азис: Краката ми струват 400 бона! Виж още луди застраховки на звездите

https://kliuki.net/kliuki/azis-krakata-mi-struvat-400-bona-vizh-oshte-ludi-zastrahovki-na-zvezdite/143273 Kliuki.net
Азис: Краката ми струват 400 бона! Виж още луди застраховки на звездите

Азис е оценил тунингованите си крака на 400 бона, а звездните му колеги също имат ексцентрични застраховки

Азис е един от първите, който последва примера на звездите зад Океана. Той застрахова краката си за 400 бона, научи Kliuki.net.

Оказва се, че последователите на идеята са доста и това вече съвсем не е рядкост у нас.

[caption id="attachment_67099" align="alignright" width="300"]Азис си застрахова краката за 400 бона, но не е единственият Азис си застрахова краката за 400 бона, но не е единственият[/caption]

Преди време Димитър Бербатов беше оценил краката си на 6.5 милиона евро – точно толкова е била стойността на полицата му, ако не дай си Боже, вземе да се контузи на терена, писа изданието Монитор.

Азис решил, че той също е добре да си осигури компенсация за краката, още повече, че те са тунинговани и изваяни по последна дума на пластичната хирургия.

Азис обаче имал сериозни основания за действието. Веднъж пострадал в дискотека, падайки от 13-сантиметровите си токчета.

И тогава си казал, че трябва да вземе мерки. Неговата колежка Габриела, малко известна фолк певица, пък си застраховала силикона в бюста. Ако случайно се стигне до злополука с имлантите или те вземат, че гръмнат, то чалга дивата, ще получи 100 хиляди евро.

Габриела е наляла 900 кубика в деколтето си и смята да си ги пази като очите. Популярният майстор на форми – д-р Ангел Енчев, също е в списъка. Понеже работи с ръцете си и те са му най-важното, той ги предпазил със застраховка от 1 милион лева. Планирал да направи това и със зрението си.

Тереза Маринова разполага с полица, която възлиза на 100 000 лева и е за краката й, но тя й е подарък от голяма компания. Според нея, активните спортисти са най-застрашени и е хубаво да помислят по темата, но не им пожелава да опират до тези пари.

Сигурно на това се надява и Азис...