март 29, 2024

Азис култов образ в затвора на Столичани в повече - виж как пее!

https://kliuki.net/kliuki/azis-kultov-obraz-v-zatvora-na-stolichani-v-poveche-vizh-kak-pee/143005 Kliuki.net
Азис култов образ в затвора на Столичани в повече - виж как пее!

Азис култов образ в затвора на Столичани в повече, кефят се неговите фенове

Азис култов образ в затвора на Столичани в повече, пишат доволни феновете му в мрежата, видя Kliuki.net!

[caption id="attachment_64828" align="alignright" width="300"]Азис култов образ в затвора на Столичани в повече Азис култов образ в затвора на Столичани в повече[/caption]

Чалга звездата пък е на върха на щастието си, защото отдавна мечтае да стане актьор.

И най-сетне шансът кацна на неговото рамо. Азис се превъплъщава в ролята на готвач в панделата, но не пропуска и да пее на задържаните.

[caption id="attachment_64829" align="alignleft" width="300"]Азис играе готвач в затвора Азис играе готвач в затвора[/caption]

Азис трогна зрителите със своето изпълнение, където беше просто себе си. Той обаче признава, че му е трудно все още да учи репликите, които му подават сценаристите. Затова предпочита да се изявява в рамките на своя реален персонаж.

Азис обича да готви и в живота, така че създателите на сериала, са уцелили кое ще му пасва най-добре. Азис е готов да се справи с критиките по свой адрес, защото доста от тези, които следят Столичани в повече, са против участието му във филма. Азис приема предложението като предизвикателство и смята да се усъвършенства (виж интервю с него ТУК).

Сигурно и той като дружката си Николета, тепърва ще разгръща големия си потенциал, бъзикат се с Азис във виртуала, но не пропускат да отбележат, че у него все пак има наченки на талант.

Вижте и вие какъв култов образ е в Столичани в повече Азис!