март 28, 2024

Азис - от дебеланко, облечен в дамски дрехи до изваян манекен (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/azis-ot-debelanko-oblechen-v-damski-drehi-do-izvayan-maneken-snimki/142241 Kliuki.net
Азис - от дебеланко, облечен в дамски дрехи до изваян манекен (Снимки)

Кралят на поп фолка отвращаваше феновете в началото на кариерата си, в последните месеци е еталон за елегантност

Безспорно една от най-коментираните личности в светското пространство е Азис. Поп фолк идолът се превърна в синоним на ексцентричност и промяна като през годините феновете му го видяха в какви ли не визии. В началото на звездната си кариера изпълнителят беше просто дебеличкия ром Васил.

[caption id="attachment_59293" align="alignleft" width="300"]Азис в началото на кариерата си Азис в началото на кариерата си[/caption]

Осъзнал, че с подобна външност няма как да пробие в конкурентната поп фолк среда, Васко реши, че трябва да прибегне до нещо крайно и невиждано на българския музикален пазар. Така се роди Василка - сценичният образ на певеца. Феновете на чалгата много добре си го спомнят в първите години на сцената. Откровено пълният изпълнител предизвикваше смесица от чувства, накипрен в къси и изрязани рокли, високи токчета и фрапантен грим.

Постигнал своето - а именно слава и пари, в последните години Азис реши да захвърли женския образ и отново да започне да се подвизава като мъж. Нещо повече, звездата се взе в ръце и започна да тренира упорито, за да свали излишните килограми. Певецът се подложи и на няколко пластични корекции, а резултатът не закъсня. Феновете на изпълнителя са категорични, че той никога не е изглеждал по-добре и съвсем спокойно може да започне кариера на модел.

[gallery link="file" ids="59294,59295,59296,59297,59298"]