юни 10, 2023

Азис подмолен - цака Николета с нов виц, в нета се заливат от смях!

https://kliuki.net/kliuki/azis-podmolen-caka-nikoleta-s-nov-vic-v-neta-se-zalivat-ot-smyah/143090 Kliuki.net
Азис подмолен - цака Николета с нов виц, в нета се заливат от смях!

Азис подмолно цака Николета, макар да са си дружки...

Азис подмолно цака Николета, забеляза Kliuki.net!

Фолк певецът е най-близката дружка на Николета, мери се даже с приятелките от детството й, а пък я осмива в нета...

[caption id="attachment_65558" align="alignright" width="300"]Азис подмолно цака Николета, осмива я с нов виц - тъкмо за нея! Азис подмолно цака Николета, осмива я с нов виц - тъкмо за нея![/caption]

Не е тайна, че доста вицове са измислени за Николета Лозанова, а изненадата сега е пълна, защото най-новият е дело именно на Азис.

Дали той въобще съзнава как я изложи във виртуала, не може да се каже, но определено не е от глупавите, така че се досеща и се прави на разсеян, коментират околните.

[caption id="attachment_65559" align="alignleft" width="300"]Азис пусна закачка по адрес на Николета, околните е заливат от смях Азис пусна закачка по адрес на Николета, околните е заливат от смях[/caption]

Азис публикува авторското си творение по адрес на Николета, с която тъкмо се върнаха от чужбина. Двамата обикаляха магазини, посетиха мач на Реал Мадрид и се щракаха на почти всяка крачка.

Междувременно обаче Азис заби такъв шут на Николета, че всички се питат как е възможно това. Да, определено има чувство за хумор, но крайният резултат е за сметка на плейметката.

Николета отново е показана в светлината, от която все се опитва да бяга – превзета, суетна и жертва на модата.

Е, щом и Азис го потвърждава, значи няма грам съмнение в тези определения за нея, кискат се още потребители.

Някои недоволстват, че съпругата на Божинов се прави на особено класна, въпреки че има скандална слава. „Забрави и тя откъде тръгна, а после се подиграва на другите, страшен резил, но сега си го получи от самия Азис!”, гласи мнението на някои.

Красавицата не се трогва обикновено или поне такъв вид си придава, а после съска в ефира на предаването си. Интересното е, че напоследък противничките, с които се бори и са от различни сфери, грам не я отразяват.

В изминалото издание на Поверително от NL Николета захапа Венета Райкова, след като папараците й нахлуха на партито на Горещо, но поповчанката и дума не каза по този повод.

Тя не успя да се провокира даже и от факта, че Николета нито веднъж не спомена подробности за празника, а само отбелязваше, че това е "един купон", а водещата на таблоида беше описана като жадна репортерка, която задава въпроси на звездите... 

Вижте сами как Николета остана прецакана от Азис!