май 06, 2024

Азис постигна перфектните крака - никоя не може да се мери

https://kliuki.net/kliuki/azis-postigna-perfektnite-kraka-nikoya-ne-mozhe-da-se-meri/144044 Kliuki.net
Азис постигна перфектните крака - никоя не може да се мери

Азис постигна перфектните крака, няма звезда у нас, която да се мери с него, хвалят го в нета

Азис успя наистина да задмине Бионсе с краката си!

Помните навремето как се хвалеше, че има такъв бедър, че даже нея може да засенчи... Ала сега нещата са съвсем различни.

[caption id="attachment_73737" align="alignright" width="300"]Азис Азис постигна перфектните крака, другите могат само да завиждат[/caption]

В момента той постигна перфектната форма и с право може да се каже, че няма родна звезда, която да се мери с него, забеляза Kliuki.net. Точно така му пишат и верните фенове на страницата му.

Тялото на Азис е така изкусително, че моделките могат само да завиждат и да въздишат с копнеж. А за обожателите на Азис, да не говорим. Те не трябва да забравят, че певецът в момента не е свободен, така че да се опитат да се ограничат само с комплименти.

Азис е на сериозна диета от доста време. Той спортува, грижи се за себе си и си обеща, че повече няма да бъде дебел. Преди го подигравата за коремчето и тлъстините, но кой може да му каже и копче сега?!

Кралят на фолка е доволен от постижението си. Неговото самочувствие расте с всеки изминал ден, а не можем да кажем, че няма основания. Тепърва Азис ще разкрива прелести в клиповете си и вече няма да разчита само на изкусителни манекенки, които да пълнят очите на почитателите му.

Иначе той неведнъж е канила такива. Маги Желязкова със сигурност може да му бъде конкуренция, защото е особено стройна, но Азис пък демонстрира такива крайници, че все едно са нарисувани.

Харесва ли ви или не, няма значение, защото Азис е изпълнен с радост заради килограмите, които свали. Макар че той все по-рядко е в образа на жена, в момента той позира и разкрива идеалната си фигура.

Вижте сами краката на Азис!