април 19, 2024

Азис прецака Николета - отиде при Венета Райкова

https://kliuki.net/kliuki/azis-precaka-nikoleta-otide-pri-veneta-raykova/143120 Kliuki.net
Азис прецака Николета - отиде при Венета Райкова

Азис удря уж най-близката си дружка по най-слабото й място - рейтинга на предаването й

Азис не спира да се кълне, че Николета Лозанова е най-добрата му приятелка, която чувствал кат сестра. Певецът не спира да сипе хвалби към плеймейтката в профила й във Фейсбук, както и да качва техни общи снимки. В същото време обаче Азис се оказа в основата на сериозен удар по най-слабото място на уж добрата си приятелка - рейтинга на предаването й "Поверително от НЛ".

[caption id="attachment_65803" align="alignleft" width="300"]Азис прецака Николета Лозанова Азис прецака Николета Лозанова[/caption]

Изпълнителят ще бъде гост в студиото на "Горещо" тази събота. Продукцията на най-голямата конкурентка на Николета - Венета Райкова. И с която госпожа Божинова упорито се мъчи да се съревновава за рейтинг в събота вечер. Без особен успех, подсмихват се форумци.

Цяла седмица плеймейтката тръби навсякъде как ще покаже ексклузивни кадри от екскурзията й в Испания, на която беше придружавана от Азис. За неин ужас обаче доста по-опитната Венета пуска цяло интервю с костинбродския славей. В което той ще говори открито за себе си, творчеството и живота си.

Запознати издават, че Николета изобщо не е била наясно, че другарчето й е било при най-голямата й конкурентка. И това със сигурност няма да й се хареса. Още повече, че зрителите твърдят, че 100% предпочитат да гледат интервю с Азис, отколкото да търпят кадри, на които той и Николета се кривят по испанските улици.