март 29, 2024

Азис се сдуши с Моника Валериева, мъсти на Николета

https://kliuki.net/kliuki/azis-se-sdushi-s-monika-valerieva-masti-na-nikoleta/146543 Kliuki.net
Азис се сдуши с Моника Валериева, мъсти на Николета

Азис е готов на всичко, за да унижи и засегне бившата си първа дружка

Азис не изневери на себе си, пак се опитва да натрие носа на бившата си приятелка Николета Лозанова, като отново обсипва с внимание нейна врагиня. Така беше и с Анелия и с всички, които не долюбват бившата му много добра приятелка НиЛо.

Явно той обича да се подмазва на враговете на плейметката, за да я унижи и нарани.

[caption id="attachment_92066" align="alignright" width="300"]Азис помага на Моника Валериева Азис помага на Моника Валериева[/caption]

Този път обект на вниманието му бе Моника Валериева, а поводът-изключително прозаичен.

Моника, спрягана за бивша любовница на Валери Божинов и затова ненавиждана от Николета Лозанова, тази сутрин си изгубила домашния любимец.

Обърнала се за помощ в социалната мрежа като се надявала познати и приятели да разпространят снимка на любимото й кученце и така то по-скоро да бъде открито.

На помощ побърза да се притече не кой да е, а самият Азис, демонстрирайки изключителна съпричастност към проблема на палавата красавица. Той публикува молбата на Моника, като умишлено я качва наново, а не споделя нейната публикация. Написва най-отгоре „Кучето не е мое”. Като се надява, че с такава конспирация никой няма да се досети кой е собственик на загубилото се животинче.

Но запознати с интригите и поведението на изживяващите се като звезди плейметки и други подобни красавици веднага се досетиха за кого иде реч. Злите езици веднага разгадаха поведението на Азис и желанието му да унижи Николета. Май Василка е на принципа за бившите приятелки само негативно отношение и нищо друго.

Но близки от обкръжението на ангелогласния Азис споделят, че той много обича животните. Може би в случая поведението на ромския славей да не се води от негативни и подмолни цели цели, а да е на база съпричастност към проблема на Валериева.

Още повече, че самата Моника заяви, че кучето всъщност не било нейно, а помагала на свои приятели да го открият. Въпреки, че от написаното от нея, изглежда сякаш говори за собственото си животинче, видяха от hotarena.net.

azis monika azis monika2