април 25, 2024

Азис за Николета: Кофти ми е! (Разплака се)

https://kliuki.net/kliuki/azis-za-nikoleta-kofti-mi-e-razplaka-se/143555 Kliuki.net
Азис за Николета: Кофти ми е! (Разплака се)

Азис за Николета: „Имах нужда да го излея във Фейсбук страницата си. Обидих се, чувствам се прецакан"

[caption id="attachment_69622" align="alignleft" width="300"]Azis Азис Азис се разплака в Дневен ред за Николета[/caption]

Азис се разплака в ефир заради скандала с Николета Лозанова преди броени минути, видя Kliuki.net. Фолк певецът участва в предаването „Дневен ред“ по TV7 и проговори за скарването си с плеймейтката.

„Имах нужда да го излея във Фейсбук страницата си. Обидих се, чувствам се прецакан заради видеото, което тя излъчи. Явно всичко е рейтинг“, разсъждава Азис за Николета в предаването.

Той няколко пъти обаче подчерта, че според него вината за излъчения скандален клип в „Поверително от NL“ не е на Николета, а по-скоро на редактора й. „Дори в един момент ми стана мъчно за нея, защото започнаха да я нападат отвсякъде“, разчувства се Азис.

От апаратната на „Дневен ред“ му пуснаха парчето „Хей, момиче“, което е посветено на Николета Лозанова, и ромският славей се просълзи. „Тази песен ми навява спомени, става ми кофти, като я слушам“, призна Азис за Николета през сълзи.

„На 36 години станах и продължавам да се доверявам на хората. Прекалено съм бял и добър“, заключи Краля на поп фолка и хвърли вината върху себе си.

Припомняме, че вчера изпълнителят избухна във Фейсбук, след като в предаването на най-добрата му приятелка Николета Лозанова бе излъчено скандално видео. В него Азис смуче зърното на друг мъж без дрехи в леглото. Според фолк певеца НиЛо е откраднала клипа от телефона му.

А според вас скарани ли са наистина Азис и Николета?