юли 22, 2024

Бебето на Петко и Яна се казва Доменик

https://kliuki.net/kliuki/bebeto-na-petko-i-yana-se-kazva-domenik/143713 Kliuki.net
Бебето на Петко и Яна се казва Доменик

Бебето на Яна и Петко ще носи нетрадиционно за нашите ширини име

Бебето на Яна и Петко вече си има име! Малчуганът, който се появи на бял свят в неделя вечерта, ще носи екзотичното име Доменик. Щастливият татко обяви, че детето не е кръстено на никого и името му е избрано заради деня, в който се роди. "Доменик" идва от италианската дума за неделя и според родителите на малкия, той се е родил с името си.

[caption id="attachment_70920" align="alignright" width="262"]Бебето на Петко и Яна се казва Доменик Бебето на Петко и Яна се казва Доменик[/caption]

Бизнесменът не скри, че е изключително развълнуван от факта, че е станал баща за втори път. "Яна и малкият са добре", обяви щастливият татко. Петко вече има един син - 7-годишният Виктор, който беше роден по време на краткотрайния му брак с телевизионната водеща Мария Игнатова.

Припомняме ви, че бебето на Петко и Яна се появи на бял свят снощи вечерта, около 20 часа. Синът на звездната двойка тежи 3 килограма и е първо дете за танцьорката. Тя и бизнесменът се запознаха по време на участието си в танцовото риалити Денсинг Старс и помежду им пламна любов. Двамата се ожениха почти веднага след края на предаването, а в последствие стана ясно, че причина за прибързана сватба е бременността на Яна, научиха от "24 часа".