май 22, 2024

Бомба! Андреа заби руската звезда Дан Балан? (Вижте как ги разкри румънско списание)

https://kliuki.net/kliuki/bomba-andrea-zabi-ruskata-zvezda-dan-balan-vizhte-kak-gi-razkri-rumansko-spisanie/158889 Kliuki.net
Бомба! Андреа заби руската звезда Дан Балан? (Вижте как ги разкри румънско списание)

Андреа има тайна афера със световната звезда Дан Балан

Румънски медии гръмнаха със сензационната новина, че световната звезда Дан Балан има връзка с нашата Андреа. Репортерите на WOWbiz.ro твърдят, че певецът от известно време поддържа тайна връзка с Андреа, която нашумя в Румъния покрай съвместната си работа с Кости Йонита. Източници на изданието твърдят, че в последно време Андреа и Дан Балан прекарват цялото си време заедно. „Андреа напусна Кубрат Пулев преди няколко месеца, супербоксерът, с когото имаше връзка от повече от 10 години. Оттогава Андреа е неотлъчно с Дан Балан, ходи с него на различни събития, отскоро са заедно и в Киев. Те се стараят да крият отношенията си, гледат на публични място да са заобиколени от приятелите си, не интимничат, но ... Когато са сами и имат достатъчно възможности, между тях се случва нещо ” , твърди нашият източник, близък приятел на двамата и очевидец на срещите помежду им. Андреа и Дан БаланОсвен това, ако години наред Андреа никога не отговаряше на въпроса кой е любимият й артист, напоследък тя отговаря категотирчно, че това е Дан Балан. Освен това цитираният източник ни информира, че връзката между Дан Балан и сексапилната българка Андреа все още не е оповестена от никой от тях по причини, които очевидно се дължат на начина, по който се представят пред публиката си. „Дан Балан се представя като ерген, защото повечето му фенове са жени. Андреа, която така или иначе беше дискретна с личния си живот, също не иска да разбива фантазиите на мъжката част от феновете си", коментира източникът ни. Потърсен от репортери на WOWbiz.ro, мениджърът на русокоската Йониу Бежинарю ни каза, че не участва в любовния живот на своите звезди. „От уважение към звездите, които представлявам, предпочитам да не коментирам любовния им живот. Дори и да разбера какви отношения имат, аз не ги коментирам по никакъв начин, мога да говоря само за кариерата им, за концертите им, за песните, които предлагат, или въпроси от професионален характер “, каза Йониу Беджинариу, мениджър на красивата Андреа.

Дан Балан, най-сексапилният мъж в Русия

Дан Балан беше избран за най-сексапилен артист в Русия, преди време: „Това е победа, която ме изненада. Не знаех дори, че съм номиниран. Радвам се, че някои все още ме намират за привлекателен и секси ” , каза Дан Балан. Родом от Република Молдова, Дан Балан обясни защо отсъства напоследък от музикалния пейзаж, казвайки, че се е преместил в Лондон за две години и работи усилено върху новия си албум, пише Hotarena.net.