април 30, 2024

Бони за тъмните времена: Избягах от Карамански боса в снега

Певицата си спомни за ярките лица на ъндърграунда

https://kliuki.net/kliuki/boni-za-tamnite-vremena-izbyagah-ot-karamanski-bosa-v-snega/220922 Kliuki.net
Бони за тъмните времена: Избягах от Карамански боса в снега

Бони е пяла на всички лоши момчета на 90-те. Тя казва, че никога не е получавала унижение от тези хора, за които нейни колеги разказват. Тя си спомня, че е имала правилно поведение към тях. Все пак има една незабравима случка.

Докато работела в Смолян и било съобщено, че тази вечер гост в заведението ще бъде Иво Карамански. Бони тогава живеела с гаджето си музикант. Той я предупредил да си сложи дълга рокля и й забранил да танцува. Вечерта пристигнал господин със сини очи, висок, с хубави зъби и усмивка, а зад него цял антураж с охрана, както го описва. В заведението имало около сто човека. Босът си поръчал песен на Цеца. След като Бони я изпълнява, той й казва:

„Знаеш ли, че много яко пееш! И много красиви очи имаш!“. Започнах да се притеснявам, че този ще ме отвлече. И както бях с танцьорката, облечена в ориенталските си одежди, а аз с роклята, хукнахме да си ходим, без да се преобличаме. А навън сняг, свалих си обувките даже, въпреки якия студ“, спомня си изпълнителката на „Клада от страст“.

Историята не приключва до тук:

„Тъкмо бяхме взели нова апаратура за озвучаване, зарязахме и нея, а след това Карамански отсякъл пред собственика на заведението: „Тази малката, ако иска да си вземе техниката, в София да дойде“. След това имахме участие в Бургас и взимам апаратура под наем. И пак имаше от мутрите, някои от тях вече ги познавах. Изведнъж гледам Карамански се задава с тежка стъпка. И размахва пръст. Причерня ми. И той: „Сега ще дойдеш ли при мен да седнеш?“, а аз му викам: „Ами то нямам друг избор...“ А той: „Моето момиче, знаеш ли кой съм?!“, а аз: „Не знам, само знам, че ми взе апаратурата. Да не си музикант?“. И той започна да се смее. Казва ми: „Всичко знам за теб, от А до Я. Работа, гаджета... Но така да ми избягаш, хем ме ядоса, хем ме амбицира да се срещна с теб и да те поздравя!“. След което ми каза, че дошъл да ми върне апаратурата. Накрая добави, че винаги мога да разчитам на него, ако имам нужда, че съм като част от семейството му“, спомня си още фурията.

Източник: hotnews.bg