април 28, 2024

Борис Солитарийски е неутешим: Вижте какво съобщи бившата му

Преди броени часове Аделина хвърли бомбата, че е бременна

https://kliuki.net/kliuki/boris-solitariyski-e-neuteshim-vizhte-kakvo-saobshti-bivshata-mu/219938 Kliuki.net
Борис Солитарийски е неутешим: Вижте какво съобщи бившата му

Бившата на Борис Солитарийски буквално се прероди след раздялата с него. Живее в слънчев Маями, където се омъжи, а днес обяви, че е  бременна. Тя се осмели да сподели пола на бебето.

Красивата Аделина вече смело носи фамилията Димитрова. Тя не спира да привлича вниманието с всичко, което публикува в социалните мрежи. С последния си пост съобщи голямата новина.

"Момче е!", е написала само изкусителната брюнетка, която не крие щастието, което изживява в последните години в личен план.

Красивата й дъщеричка Ема е най-щастлива, че ще си има братче.  Преди време Аделина заяви, че е благодарна на Борис, че й е позволил общото им дете да живее с нея в Америка.

"Това беше много благородно от негова страна и аз му благодаря. Оцени факта, че тук е много по-спокойно и тя ще може да получи по-добро образование и реализация", каза красавицата.

Причината за техния развод била., че осъзнали, че са твърде различни и не са един за друг.  Химията отдавна била изчезнала.

Борис Солитарийски обаче буквално рухна след развода. Той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си. Певецът е забелязван често по нощните клубове да се налива с алкохол.

Източник: blitz.bg