юли 13, 2024

Бориса Тютюнджиева разори Андрей - виж прищевките й

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-razori-andrey-vizh-prishtevkite-y/144105 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева разори Андрей - виж прищевките й

Бориса Тютюнджиева не е хапка за всеки и Андрей вече го разбра по лошия начин

Бориса Тютюнджиева разори Андрей, научи Kliuki.net.

Моделката съвсем не е хапка за всеки, а водещият го разбра по горчивия начин. Прищевките на брюнетката и луксозните й пътувания нямат край.

[caption id="attachment_76540" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева разори Андрей с почивки, заведения и покупки[/caption]

Тя усетила, че Андрей е толкова хлътнал по нея и започнала да го върти на пръста си, докато намери следващия, който ще й угажда така...

Ето така я коментират вече в мрежата, защото Бориса Тютюнджиева не се спира пред нищо, за да задоволи високия си стандарт на живот. А Иван и Андрей в момента имат финансови проблеми, писа България днес, предаде изданието lifestyle.bg.

Опосумите били в паника, защото парите изтичали през пръстите им, а ТВ7 се клати от скандали и не е ясно бъдещето й. Продукциите им, които се въртят там, може да бъдат свалени в най-скоро време, което означава и край с Къртицата, откъдето Иван и Андрей вадят солидни пачки. Бориса Тютюнджиева пък грам не се трогвала от положението.

Тя здраво се намъкнала в компанията на Ирина Тенчева, която е с Иван и също като нея обича да цеди половинките си.

Бориса Тютюнджиева е доволна, защото няма какво да губи, утре ще е с някой нов и пак ще му бърка в джоба, ако Андрей не е готов да се справи с капризите й, шушукат още в светските среди.

[gallery link="file" ids="76543,76542,76541"]