май 07, 2024

Булката на Джеф Безос втрещи гостите на купона по случай рождени му ден с прозрачен тоалет (На 54 Лорън Санчес лъсна почти без дрехи – Снимки)

Тоалетът на Лорън бе най-провокативния, с който сме я виждали някога

https://kliuki.net/kliuki/bulkata-na-dzhef-bezos-vtreshti-gostite-na-kupona-po-sluchay-rozhdeni-mu-den-s-prozrachen-toalet-na-54-loran-sanches-lasna-pochti-bez-drehi-snimki/216453 Kliuki.net
Булката  на Джеф Безос втрещи гостите на купона по случай рождени му ден с прозрачен тоалет (На 54 Лорън Санчес лъсна почти без дрехи – Снимки)

Тази ярка брюнетка успя не само да отнеме един от най-богатите хора в света от законната му съпруга, но и да го накара да се влюби в нея за винаги: двойката е заедно от три години и няколко месеца преди Джеф Безос да й предложи брак.

Мнозина все още се чудят как светската личност може да омае милиардера. И те са единодушни, че причината тук е нейната енергия, смелост и неприкрита сексуалност.

Наскоро Санчес отпразнува своя 54-ти рожден ден. Но се облича по начин, който много млади момичета биха се срамували да носят: мини поли, къси топове без бельо, тесни клинове като втора кожа, деколтета и цепки.

Интернет потребителите вече започнаха да свикват с разголените тоалети на Лорън. Но на 60-годишнината на избраника си, която двойката празнува от няколко дни в Милано, тази знойна брюнетка успя да изненада всички. Лорън носеше изцяло прозрачна черна дантелена рокля с корсет, която показваше всяка извивка на тялото ѝ.

Булката  на Джеф Безос втрещи гостите на купона по случай рождени му ден с прозрачен тоалет (На 54 Лорън Санчес лъсна почти без дрехи – Снимки)

Коментаторите са на различни мнения. Някои смятаха, че Лорън изглежда зашеметяващо, а и, че Джеф има голям късмет с булката си. Други засрамиха красавицата заради избора й на рокля. „Гостите вероятно са били шокирани. Все пак Безос е бизнесмен, а не поп звезда и обкръжението му е не е подходящо“, започнаха да пишат хейтъри.

Булката  на Джеф Безос втрещи гостите на купона по случай рождени му ден с прозрачен тоалет (На 54 Лорън Санчес лъсна почти без дрехи – Снимки) - Снимка 2

Не е тайна, че еластичният и внушителен бюст на Санчес е резултат от пластична хирургия. А и устните й са уголемени значително. Интернет потребителите подозират, че само операцията не е достатъчна: може би е имало и липосукция на корема. Въпреки, че е справедливо да се каже, че Лорън е фанатично запалена по спорта.

Източник:wday.ru