април 24, 2024

Цветелина Грахич скастрена от Слави, била дебела

https://kliuki.net/kliuki/cvetelina-grahich-skastrena-ot-slavi-bila-debela/144242 Kliuki.net
Цветелина Грахич скастрена от Слави, била дебела

Цветелина Грахич е постоянно на диети, наложени й от Дългия, за да не го излага

Цветелина Грахич постоянно спазва диети. Певицата прави това не по собствено желание, а защото шефът й - Слави Трифонов държи тя да съблюдава нон стоп теглото си. Гологлавият водещ не бил никак доволен от визията на беквокалистката си и не й спестявал критиките.

[caption id="attachment_77522" align="alignleft" width="300"]Слави държи Цветелина Грахич на диета Слави държи Цветелина Грахич на диета[/caption]

Най-честият повод за недоволството му били килограмите на Цветелина Грахич. С които тя не спира да се бори откакто е част от шоуто. Още тогава Дългия й казал в прав текст, че трябва да отслабне, ако иска да се задържи в предаването.

Контролът му не престанал и до днес като звездата дори й звънял по телефона, за да проверява дали не яде твърде много. Самата Цветелина Грахич е споделила за тормоза, на който е подложена, пред приятелки, научиха от blife.bg. Това обаче не й тежало твърде много, тъй като изпълнителката си осъзнавала, че е доста пълничка и има нужда да вземе мерки за визията си, ако не иска да стане огромна.

Певицата дори се кефела, че благодарение на надзора на работодателя си е отслабнала без след това да напълнее отново.