October 05, 2024

Дарина Павлова отпразнува рождения ден на Микеле Мороне (СНИМКА)

Мадам Мулти се щракна с най-желания мъж на планетата

https://kliuki.net/kliuki/darina-pavlova-otpraznuva-rozhdeniya-den-na-mikele-morone-snimka/231383 Kliuki.net
Дарина Павлова отпразнува рождения ден на Микеле Мороне (СНИМКА)

Дарина Павлова от години е в добри отношения с шефовете на Ню Бояна. Там се снимат всички чужди продукции у нас. Тя успя да се сближи с най-желания мъж на планетата, а именно Микеле Мороне. Той е в България, за да снима филма „Подчинение“.

Мороне е роден на 3 октомври 1990 година.  Губи баща си, който е строителен работник, на 12-годишна възраст. След като завършва колеж, отива в Рим, за да опита късмета си, като първоначално си работи като паркетист.

 Вчера отпразнува рожден ден. Днес той е успешен актьор, модел, певец, моден дизайнер. Звездата му изгря в любовния  филм „365 дни“, създаден по книгата на полската писателка Бланка Липинска.

Високият 1,90 италианец се превърна в мечта за много жени по света. В момента снима у нас продукция в компанията на Меган Фокс.

Tой е баща на двама сина. С  майка им, ливанската стилистка Руба Сааде, се развеждат малко след раждането на втория им син Брадо през 2017 г. Актьорът винаги е бил открит и честен за това как разводът го е оставил съсипан и депресиран.

Разказва, че е избран напълно неочаквано за главната роля в "365 дни" и е режел дърва, когато е получил телефонното обаждане. Първоначално дори помислил, че е измама и е затворил, но на третия опит започнал да подозира, че са сериозни.

Източник: hotnews.bg