September 08, 2024

Дъщерята на Наталия Симеонова влиза в обичано предаване

Младото момиче е наследило красотата на майка си и таланта на баща си

https://kliuki.net/kliuki/dashteryata-na-nataliya-simeonova-vliza-v-obichano-predavane/226590 Kliuki.net
Дъщерята на Наталия Симеонова влиза в обичано предаване

Виктория, дъщеря на Наталия Симеонова и Денис Ризов, влиза в „Гласът на България“. Тя е една от сигурните участници, споделят запознати. Девойката никога не е крила афинитета си към рок музиката. През годините се изявяваше като вокалистка на момичешка банда.

Красавицата се дипломира преди две години в Софийския университет, специалност психология. Майка й и баща й се завърнаха специално от щатите за големия ден.

Доскоро Виктория искаше да следва път, различен от този на майка си и баща си. Тя развиваше собствен бизнес, като отвори салон за красота и лично гримираше клиентките си.

Като студентка се издържаше като дистрибутор на бутикова козметика. Злите езици говорят, че малката е взела опърничевия характер на татко си, та дори била и по-ексцентрична от него.

Дали ще успее да впечатли треньорите на „Гласът на България“, ще видим на есен.

Имаше време, когато Наталия Симеонова бе една от най-популярните водещи у нас. Тя бе лицето на предаването „Море от любов“, което бе едно от най-рейтинговите в ефира на bTV. Чрез него успяхме да се докоснем до десетки истории на обикновени хора, борещи се за едно и също нещо – обич.

Източник: marica.bg