September 28, 2024

Диона изригна срещу хейтърите: Що за закостенели балкански разбирания

Голотата на певицата отприщи мощна дискусия

https://kliuki.net/kliuki/diona-izrigna-sreshtu-heytarite-shto-za-zakosteneli-balkanski-razbiraniya/226862 Kliuki.net
Диона изригна срещу хейтърите: Що за закостенели балкански разбирания

Диона буквално подпали мрежата, тя завря от разнопосочни коментари. Скандалната изпълнителка скочи на недоброжелателите, като ги обвини в двойни стандарти, балкански и закoстенели разбирания.

Новият и клип „Не трябва“ породи коментарите. В него тя се представя с доста провокативни визии. В лентата фолк звездата залага на силна доза сексапил и фриволност, което не се понрави на част от меломаните.

„Що за разбирания и капризи на българския потребител?! Когато изпълнител от всяка друга страна се разголи, е “артистично“, но когато някой от тук се опита да направи нещо различно, веднага е обиждан и оплют. Става циничен и вулгарен. С цялото ми уважение, но това са най-двойните стандарти, които съм срещала някога. Плюс това голотата е на мода! Стига с тези балкански, закостенели разбирания … Винаги се опитвам да покажа на хората нещо различно и всеки път съм линчувана за това… Е, не ви разбирам” – пише екстравагантната изпълнителка.

Някои от феновете я похвалиха, че прави клипове на световно ниво. Други пък и припомниха времето, когато беше рапърка и се присмиваше на чалгарите.

“Мила Диона, живеем в България и критици винаги ще има. Никога угодия няма да има никому. Прави нещата според собственото си светоусещане и тогава всичко се получава. На мен ми допада твоята различност и това ще ти е в плюс. Желая ти щастие и чакам следващата ти песен. Успех!” – коментират фенове.

Източник: signal.bg