април 18, 2024

Доктор Енчев смени пластмасовата Теди Велинова с медицинска сестра (Снимки с новата му)

https://kliuki.net/kliuki/doktor-enchev-smeni-plastmasovata-tedi-velinova-s-medicinska-sestra-snimki-s-novata-mu/166322 Kliuki.net
Доктор Енчев смени пластмасовата Теди Велинова с медицинска сестра (Снимки с новата му)

Доктор Енчев се носи на крилете на любовта, видя Kliuki.net.

Пластичният хирург е сменил заприличалата на пластмасова кукла от твърде многото корекции Теди Велинова със своя колежка – медицинска сестра. Нейното име е Вера Хаджийска, а очевидно отношенията й с Енчев са повече оот сериозни. Двамата са прекарали заедно рождения му ден в Италия, от където тя побърза да се похвали със снимки.

Това, което прави впечатление е, че новата на доктора не го кичи с някакви нелепи тоалети и аксесоари, както имаше навик моделката. Заради което той отнасяше не малко гаври в нета.

Всъщност Велинова изобщо не била толкова мила, нежна и любяща, за каквато се представяше. Нито пък връзката им е била толкова безоблачна, основно заради нейното кофти поведение.

В ежедневието си с него тя била вечно недоволна, мрънкаща и язвителна. Любимото ѝ занимание било да критикува своя мъж и да се подиграва на всеки негов дребен недостатък. „Любима тема на Теди бяха проблемите на Ангел с килограмите“, твърдят близки до семейството.

Нелепото й желание постоянно да облича двамата в еднакви дрехи, заради което си бяха спечелили и прозвището „папагали“, също не се нравело на пластичния хирург. И в крайна сметка той реши да прекрати връзката им.