September 22, 2024

Довиждане, София! Новак Джокович се прибра при своята Йелена (Всичко за любовната им приказка – Снимки)

Демонстративният мач, който спретна сърбинът с Григор Димитров, разбуни духовете у нас

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dovizhdane-sofiya-novak-dzhokovich-se-pribra-pri-svoyata-yelena-vsichko-za-lyubovnata-im-prikazka-snimki/230680 Kliuki.net
Довиждане, София! Новак Джокович се прибра при своята Йелена (Всичко за любовната им приказка – Снимки)

И макар хората да скочиха един срещу друг най-вече заради музиката, Новак Джокович явно не таи лоши чувства към поведението на диджей Мартен и отказа му да му пусне “Луда по тебе” на Камелия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

И в Инстаграм тенисистът се сбогува със София, като заяви: “До следващия път!” и благодари на домакина си и партньор по караоке Григор Димитров. Така знаменателното му посещение в България приключи и докато някои тепърва ще търпят негативи, той се завръща при красивата си съпруга.

С Йелена се запознават още в гимназията в края на 90-те години. Приятелството им тръгва, докато се забавляват, играейки тенис заедно. Връзката им стартира през 2005 г., като от там насетне младата дама подкрепя мъжа си както на корта, така и в живота и семейството.

8 години продължават отношенията им, докато Ноле най-сетне ѝ предлага брак. През 2014 г. се женят на частна церемония в Черна гора.

През октомври се ражда и Стефан, а Тара идва на бял свят след три години. Междувременно Новак Джокович и вече официалната му съпруга все повече се превръщат в невероятен тандем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laureus (@laureussport)

Той печели титли, а тя съчетава грижите за семейството с личното си професионално израстване. Основават и благотворителна фондация, която помага на деца да сбъднат мечтите си, подобрявайки образователната система в Сърбия. Двамата водят здравословен начин на живот и имат слабост към йогата и медитацията. Благодарение на Йелена Ноле дори се научава да плете.

Източник: eva.bg, zabulgaria.eu