май 08, 2024

Духна му под опашката: Бившата на ергена Виктор избяга с богаташ

Мария лети на крилете на любовта с новото си гадже

https://kliuki.net/kliuki/duhna-mu-pod-opashkata-bivshata-na-ergena-viktor-izbyaga-s-bogatash/217315 Kliuki.net
Духна му под опашката: Бившата на ергена Виктор избяга с богаташ

Тя се глези на почивка в един от най-баровските курорти на света – Шамони. Травъл блогърката спря да крие връзката си с Борислав Ивчев, който е компютърен специалист. Има много финанси и може да осигури незабравими преживявания на приятелката си. Част от тях включват разходки до Италия, возене с панорамен лифт, от който се откриват чудни гледки.

Шамони в източна Франция е в топ 10 по скъпотия в Европа, като мястото е предпочитано за зимни спортове и почивка от голф играчът Тайгър Уудс. Най-дългата писта тук е 24 километра, а общия им брой за цели курорт е 262.

В същото време Виктор тренира упорито за „Денсинг старс“. Мария няма никакво  време и желание да го гледа. Тя е на крилете на любовта. Тарашманова е и запалена сноубордистка и всяка година хвърля луди пари по ски курорти.

Именно нестандартните й хобита се оказаха преломна точка за раздялата с Виктор. Мария давала всичките си пари за пътешествия, а това издразнило Виктор. Самият той изобщо не можел да си позволи толкова чести пътувания и все по-рядко я придружавал. В крайна сметка това ги отдалечило и се разделили.

Източник: hotnews.bg