септември 24, 2023

Елен Колева опитва да раздели Петко и Яна?

https://kliuki.net/kliuki/elen-koleva-opitva-da-razdeli-petko-i-yana/146336 Kliuki.net
Елен Колева опитва да раздели Петко и Яна?

Елен Колева е хвърлила око на бизнесмена, мъчи се да го омае

Скандалната актриса Елен Колева се оглежда за нов спонсор, когото да оплете в мрежите си. Известна повече с любовният си живот, отколкото с ролите си в театъра и киното, палавата Елен е насочила мераците си към нов обект на сексуалните и меркантилните си желания.

[caption id="attachment_91081" align="alignleft" width="300"]Елен Колева си е набелязала Петко Димитров Елен Колева си е набелязала Петко Димитров[/caption]

След като бе изгонена от бившето си гадже, милионера Александър Найденов-Майонезата, тя загуби и работата си в театъра. Сега е приела да участва в телевизионното шоу "И аз го мога", където ще показва уменията си наред с горещия хореограф Алфредо Торес, актьора Ники Георгиев, водещия Камен Воденичаров, адреналинката Жана, гимнастичката Симона Пейчева, кулинарния специалист Иван Звездев, певицата Поли Генова и представете си … с чаровният бизнесмен Петко Димитров.

Ето към кого е насочила стремежите си звездата от филма „ Шивачки“, коментират запознати с коварните намерения на актрисата. В момента Петко е щастливо женен за Яна Акимова, с която завъртя афера в шоуто "Денсинг старс". Там двамата си партнираха, но тръгна мълвата, че са двойка не само в танците.

Елен КолеваПо това време Яна беше заедно с Орлин Павлов, но Петко Димитров му я отмъкна под носа. Двамата влюбени доста бързо вдигнаха сватба и наскоро Яна дари съпруга си с наследник.

Сега Елен Колева е замислила да прелъсти и отмъкне по подобен начин плейбоя от половинката му. Яна била бясна, когато разбрала за участието на Петко в шоуто. Явно е усетила дяволските намерения на небезизвестната с лекото си поведение актриса.

Елен КолеваШампионката по спортни танци присъствала на всички репетиции и снимки на тв предаването и не изпускала съпруга си от очи, научиха от hotnews.bg. Яна се страхувала дори от Поли Генова, която също участва в шоуто. Разтревожената дама е получила страхова невроза, като знае какво се случва в тези шоу предавания.