април 28, 2024

Емануела проговори за здравословното си състояние

Певицата е на антидепресанти

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-progovori-za-zdravoslovnoto-si-sastoyanie/218436 Kliuki.net
Емануела проговори за здравословното си състояние

Емануела от години е на лечение, защото интензитета на работата й причинява различни състояния, които явно и е трудно да овладее сама.

Изпълнителката е майка на  две деца – Христо и Димитър. Като всяка популярна личност има своите странности. След всяко участие мие колата си.

Тя съвсем скоро ще разкърши снага под музикалния съпровод на  танцовото шоу „Денсинг старс“. Появата й със сигурност ще предизвика фурор. Публичните й изяви са свързани с много провокации и атрактивно поведение.

Истинското име на певицата е Емилия Цветкова. Малцина знаят, че тя решава да го смени след едно турне в Щатите преди години.

Още като бебе се увлича по музиката, докато баба й я люлее. Родителите й искали тя да следва медицина, но Емануела решила да се яви на музикален конкурс. След това майка й и баба й спират да й говорят за цели 4 години, както става ясно от самата изпълнителка в редица интервюта.

В момента тя е една от най-скъпо платените певици. Догони по хонорар Преслава и Галена. Прибира по 12 бона  на участие. Графикът й е пълен.

Инфлацията удари и чалга изпълнителите, като всеки от тях е завишил хонорара си с 1-2 бона.

Източник: blitz.bg