март 29, 2024

Емил Каменов скача на бой и заплашва Иван и Андрей – сеир в Къртицата!

https://kliuki.net/kliuki/emil-kamenov-skacha-na-boy-i-zaplashva-ivan-i-andrey-seir-v-karticata/142977 Kliuki.net
Емил Каменов скача на бой и заплашва Иван и Андрей – сеир в Къртицата!

Емил Каменов скача на бой и заплашва в ефир Иван и Андрей

Емил Каменов потресе зрителите с острите си закани към Иван и Андрей, видя Kliuki.net!

[caption id="attachment_64645" align="alignright" width="300"]Емил Каменов скача на бой и заплашва Иван и Андрей в ефир Емил Каменов скача на бой и заплашва Иван и Андрей в ефир[/caption]

Участникът в Къртицата съвсем не се шегуваше, когато избесня и започна да заплашва водещите. Той дори скочи на бой, но те го обърнаха на смях и му дадоха да се разбере, че не се притесняват особено.

[caption id="attachment_64646" align="alignleft" width="300"]Иван обърна на шега нещата, а Емил Каменов подгони Андрей и се закани да му строши очилата Иван обърна на шега нещата, а Емил Каменов подгони Андрей и се закани да му строши очилата[/caption]

Да, охраната ще се намеси и ще предотврати нежелани последствия, но докато се усетят, нищо чудно Емил Каменов да е отнесъл очилата на Андрей, каквито намерения имаше всъщност.

Грубите му думи определено не се харесаха на аудиторията на Къртицата. Якият заселник е известен с циничния си език и агресивния си нрав. Изглежда няма респект към никого и не се свени да размахва юмруци и към продукцията.

Всички пред екрана се питат, кога ли Емил Каменов ще излезе извън контрол и ще налети на някой от останалите в Базата. „Той не цепи басма, много лесно се ядосва, може и да има пострадали, ако продължават да го държат там!”, коментират във виртуала.

Емил Каменов беше ядосан заради играта, която отборът му загуби. Поведението му обаче беше крайно неприемливо. Той отказа да отговаря на въпросите на Иван и му изрева като животно, че ще го нокаутира, ако продължава да го пита.

Преди това категорично му заяви, че трябва да млъкне, в противен случай може да усети върху себе си силата му.

Ето как скача на бой и заплашва Емил Каменов!