май 18, 2024

“Ергенът” пасти да яде! Чоткин от “Хелс Китчън” стяга сватба с Камелия (Подробности)

Кулинарното риалити обещава да задмине по точки “колегата” си по ефир, спец на любовния фронт

https://kliuki.net/reality/ergenat-pasti-da-yade-chotkin-ot-hels-kitchan-styaga-svatba-s-kameliya-podrobnosti/222579 Kliuki.net
“Ергенът” пасти да яде! Чоткин от “Хелс Китчън” стяга сватба с Камелия (Подробности)

Докато Алекс от “Ергенът” целува момите наред, любовта в “Хелс Китчън” процъфтява и на участниците хич не им се налага да избират. Митко и Симона бяха влюбените, които повлякоха крак със споделени чувства и емоции. Седмици наред зрителите бяха свидетели как все повече се харесват. Със Славейко и Полина нещата потръгнаха, след като и двамата напуснаха шоуто. Едва преди дни те обявиха, че са двойка и безспорно получиха одобрението на феновете си. Е, Чоткин и Камелия обещават на “натупат” конкуренцията, като даже се разпишат и със сватба.

Поредното състезание в Кухнята на ада завърши с победа на Чоткин и той си спечели уж среща със семейството и с брат си. Шеф Ангелов обаче се зарече за впечатляваща изненада и със сигурност я постигна, когато на срещата се появи Камелия. И тъй като явно дамата вече е част от семейството, определено не се сдържа и да му го каже, когато Чоткин се изпусна, че е очаквал най-близките. Така стана ясно, че нещата между двамата се развиват на бързи обороти и даже стягат сватба.

Ако Чоткин спечели наградата, той смята да вложи средствата именно в нея, но дори и да не му се получи, церемонията е на път. Камелия пък признава, че най-доверените ѝ хора направо я изпратили в “Хелс Китчън” с мисия – или да грабне наградата, или да се обзаведе с мъж. Както изглежда, кулинарката все пак се е справила със задачата, нали?

Източник: m.bgdnes.bg