март 28, 2024

Ето го новия на Андреа! Певицата го показа уж случайно във видео стори (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/eto-go-noviya-na-andrea-pevicata-go-pokaza-uzh-sluchayno-vav-video-stori-snimki/166414 Kliuki.net
Ето го новия на Андреа! Певицата го показа уж случайно във видео стори (СНИМКИ)

Фолк певицата Андреа показа кой е мъжът до нея, в когото е влюбена, както сама разкри тези дни. Изпълнителката на „Егоист“ е на почивка в Кипър, откъдето пусна видео стори, докато се кипри в хотелската си стая.

В слънчевите й очила уж случайно се отразява силуета на тайнствен мъж, а в един момент виждаме мачото да минава зад нея.

Мъжът изглежда млад, висок и добре сложен, по-слаб от Кубрат Пулев и далеч не с такава мускулна маса.

Според фенове Андреа съвсем умишлено е пуснала сторито, в което да се вижда новият й, а целта й била да дразни Кобрата и да докаже на всички, че го е преживяла.

Други пък съвсем не вярват това да е новото й гадже и оприличават мъжа на нейния брат – Йордан. Телосложението отговаря, а и певицата редовно взима брат си за компания по почивки.

„Да, имам мъж до себе си. И се чувствам влюбена“, разкри тези дни Андреа пред своите последователи. Дни преди това тя се постара хубаво да окаля бившия си Кубрат Пулев, като хвърли бомбата, че боксьорът има незаконно дете, което крие от медиите.