September 28, 2024

Феновете я попиляха: Ивана се пусна от Дубай (СНИМКИ)

„Обичаме те, защото си естествена - това не си ти“ - пишат в мрежата

https://kliuki.net/kliuki/fenovete-ya-popilyaha-ivana-se-pusna-ot-dubay-snimki/231004 Kliuki.net
Феновете я попиляха: Ивана се пусна от Дубай (СНИМКИ)

Ивана успя да развесели своите почитатели с разказ от почивката си в Дубай. Певицата на народа за пръв път публикува снимки.

Това се случва няколко дни след като я видяхме да вари лютеница. Никой не  очакваше да я види да приготвя зимнина, като е известно  колко пари има.

Дни след това отпраши за Дубай, за да се наслаждава на топлото време. Тя е в компанията на своята колежка и най-добра приятелка бузукарката Стояна и сина й Иван, който е кръстен  на певицата.  Те не посещават Дубай за първи път, но досега никога не го е обявявала публично. И това е направило впечатление на Стояна.

"Стояна се бъзика с мен: “Как може да сме ходили в Дубай и да не качиш снимки като другите хора, а да се снимаш с лютеницата?” Ето и от Дубай! За да стои “звездно”, приятелко", написа Ивана и показа първи кадри от екзотичната си ваканция.

Хората в мрежата коментират, че снимките с лютеницата са им харесали повече от тези на лукса в Дубай. "Ивана, ти си народен човек и затова те обичаме. Не се подвеждай по течението на твоите колежки, които ни заливат със снимки то скъпи места. Народът е беден и не иска да ви гледа как живеете", коментират в мрежата.

Източник: blitz.bg