март 29, 2024

Футболни съпруги - ето кои са най-известните (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/futbolni-saprugi-eto-koi-sa-nay-izvestnite-snimki/144004 Kliuki.net
Футболни съпруги - ето кои са най-известните (Снимки)

Футболни съпруги - термин, използван повече за дамите, известни само с това, че са съпруга на еди кой си футболист

Футболни съпруги - този термин все по-успешно се закотви в светското пространство както у нас, така и по света. Обикновено с него се адресират онези жени, известни само с това, че са се омъжили за еди коя си футболна звезда. Като родната Николета Лозанова.

[caption id="attachment_73447" align="alignright" width="199"]футболни съпруги Ирина Шейк[/caption]

Има обаче и такива футболни съпруги, които са си достатъчно популярни и без намесата на съпрузите си. Те си имат солидна кариера, достойна за уважение и определено не падат по долу от половинките си в изкарването на пари. Вижте кои са тези футболни съпруги, които могат да се похвалят, че са не по-малко популярни от звездните си половинки.

1. Ирина Шейк - няма как да не започнем с гаджето на Кристиано Роналдо. Макар все още да не са узаконили връзката си с брак, по всичко личи, че отношенията между двамата са повече от сериозни. Роналдо винаги е изтъквал, че иска жена, която да не е с него заради славата и парите му. Е, с Ирина удари джакпота. Рускинята е сред най-търсените и желани модели в целия свят.

[caption id="attachment_73448" align="alignright" width="300"]футболни съпруги Сара Карбонеро[/caption]

2. Сара Карбонеро - половинката на вратаря на Испания Икер Касияс. Сара е сред доказалите се журналисти в родината си. Феновете все още си спомнят с усмивка финала на предишното световно преди 4 години, когато Испания взе титлата. А щастливият Икер нацелува на живо Сара, която трябваше да му вземе интервю.

[caption id="attachment_73449" align="alignleft" width="300"]футболни съпруги Шакира[/caption]

3. Шакира - в класацията на най-известните футболни половинки няма как да пропуснем и колумбийската певица, която роди син на защитника на Испания и Барселона Жерар Пике. В интерес на истината, в началото на връзката им, Шакира е по-популярната от двамата. Пике беше познат най-вече на феновете на футбола.