юни 19, 2024

Георги Неделчев се подигра с протежето си Николета

https://kliuki.net/kliuki/georgi-nedelchev-se-podigra-s-protezheto-si-nikoleta/143779 Kliuki.net
Георги Неделчев се подигра с протежето си Николета

Георги Неделчев може да се прави на дружка на Николета, но и той я подхвърля, както си иска

Георги Неделчев, който е уж първа дружка с Николета и има пръст в пробива й като звезда, я направи на две стотинки, видя Kliuki.net.

Плейметката обаче въобще не се усети и даже радостно хареса статията, в която журналистът я оплюва фино и иронично. Както всички, Георги Неделчев не пропусна да се изкаже след финала на Къртицата.

[caption id="attachment_71460" align="alignright" width="300"]Георги Неделчев Георги Неделчев се подигра с Николета Лозанова[/caption]

Той прави кратък обзор на събитията и на самите участници във формата. Когато отваря дума за Ивайла Бакалова, Жоро Неделчев изтъква как манекенката се представила отлично. Тя показала боен дух и характер, а не се скатавала като звездите от миналия сезон – Азис и Николета.

Георги Неделчев посочва, че Бакалова е можела да си го позволи, но вместо това демонстрирала мотивация и хъс във всички битки. А любимката на Неделчев и Васко „изпунтирали” присъствието си в шоуто, за да си приберат хонорара и да се насладят на вниманието към себе си.

С което Георги Неделчев признава, че Николета е влязла само, за да пръска чар и да прави фасони в Базата.

Помним как Валери пристигна с детето й, а тя ги целуваше престорено и с фалшива усмивка, което предизвика множество възмутени коментари навън.

Но не сме очаквали, че Николета ще бъде предадена и от Георги Неделчев...