април 27, 2024

Гръдна обиколка като дъска: Вижте Райна по бански

Певицата е единствената, която не напълни пазвата със силикон

https://kliuki.net/kliuki/gradna-obikolka-kato-daska-vizhte-rayna-po-banski/220402 Kliuki.net
Гръдна обиколка като дъска: Вижте Райна по бански

Райна пусна снимки по бански от пътешествието й до Ямайка. Феновете веднага отбелязаха, че изглежда зашеметяващо. Тя остана единствената натурална певица, която не си сложи импланти.

Тя е една много запалена пътешественичка. Животът не я дари със семейство и използва свободното си време да обикаля света. Ямайка е 51-та държава, която изпълнителката посещава.

Райна се похвали в социалните мрежи с провокативни снимки. Не остава незабелязано, че гръдната й обиколка е като дъска. Въпреки това тя изглежда секси и спира дъха на мъжката част от аудиторията.

42-годишната брюнетка слага по-младите си колежки в малкия си джоб. За такова тяло си мечтае всяка жена, а Райна много пъти е казвала, че при нея е ген.

Хобито на Райна е да пътешества и да посещава нови култури. Всяка година си подарява различни дестинации и сега е решила да посети Ямайка. На снимки показва доста интересни неща и кара феновете си да се размечтаят и те да отидат и видят с очите си красотите на Ямайка. А Райна явно иска да влезе в книгата на Гинес за най-много посетени държави.

Източник: blitz.bg