September 19, 2024

Има ли връзка Григор Димитров с Екин-Су Кюлкюлоглу? Истината от първо лице

Лично я разкри риалити звездата

https://kliuki.net/kliuki/ima-li-vrazka-grigor-dimitrov-s-ekin-su-kyulkyuloglu-istinata-ot-parvo-lice/229866 Kliuki.net
Има ли връзка Григор Димитров  с Екин-Су Кюлкюлоглу? Истината от първо лице

29-годишната Екин-Су Кюлкюлоглу отрече да има връзка с Григор Димитров. Красавицата обяви, че е свободна, но е прекарала едно много забавно моминско лято:

"Но ако любовният ми живот продължава по същия начин, вероятно ще се нуждая от помощта на приложенията", пошегува се Екин-Су.Екин-Су обяви, че няма мъж до себе си. Тя допълни, че е имала нужда от време за себе си, защото постоянно скачала от връзка във връзка. Това било изморително.

"Пътувах, създадох си няколко прекрасни спомени и се чувствам свободна и щастлива"- продължава тя.

Преди около месец "Дейли Мейл" обяви, че Кюлкюлоглу е новото гадже на Григор Димитров. Те писаха, че двамата се запознават от общи приятели и започнали да се срещат в началото на лятото. Прекарали хубави моменти в Лондн, Париж и Монтец Карло, където живее Гришо. Да ама  не – красавицата отрича.

Екин-Су е британско-турска актриса, родена в Англия. През 2011 г. участва в конкурса "Мис Азия Пасифик", представяйки Ирландия. По-късно се пуска в още много конкурси за красота. През 2020 г. влезе в турските медии с ролята на фотографката Ишъл, която идва от Лондон и е приятелка на главния герой, в турския сериал "Първата любов на северната звезда".

През 2022 г. печели "Островът на любовта", едно от най-гледаните риалити предавания в Англия.

Източник: hotnews.bg