October 06, 2024

Имало ли е агресия в отношенията на Златка и Благой? Истината от първо лице

Русото изкушение говори пред Мон Дьо

https://kliuki.net/kliuki/imalo-li-e-agresiya-v-otnosheniyata-na-zlatka-i-blagoy-istinata-ot-parvo-lice/226362 Kliuki.net
Имало ли е агресия в отношенията на Златка и Благой? Истината от първо лице

Златка Райкова разкри душата си пред малкия екран. Тя проговори за чувствата си към Благой Георгиев. Мечтата на всеки мъж проговори за мъката си, която до този момент е таяла  в себе си.

"Ако хората биха отговорили, че след като той е баща на детето ми, няма как да бъде грешка. Да, грешка е", заяви тя и допълни: "Не бях добър човек с него. Той не извличаше от мен нищо положително. Той ме агресираше. Просто чакахме момента, в който всичко ще приключи", сподели Райкова.

За детето се грижи главно тя и новата и половинка Карен. Футболистът вижда малкото само през определени дни, определени от съда.

"Човекът, който наистина смятам, че ми е сродна душа. Той е голямата ми любов", допълва тя за съпруга си Карен.  След сватбата им плеймейтката прие фамилията на мъжа си.

Той сбъдва всяка нейна мечта. Наскоро бяха на поредната почивка в съседна Гърция. Тунингованата блондинка не пропусна да пръсне дежурната доза сексапил из гръцките плажове, демонстрирайки и колко е щастлива с новия си семеен статут.

Карен и децата отседнаха в страхотна вила в близост до най-красивите гръцки плажове, а мускулестият мачо с арменски корени се стараеше нищо да не липсва на половинката му, която е свикнала с луксозен начин на живот.

Източник: blitz.bg