април 27, 2024

Имат ли връзка Натали Трифонова и Слави?

Потребителите в мрежата се шегуват, че ако двамата създадат семейство, на Натали няма да й се налага да сменя фамилията си

https://kliuki.net/kliuki/imat-li-vrazka-natali-trifonova-i-slavi-2/211564 Kliuki.net
Имат ли връзка Натали Трифонова и Слави?

Натали Трифонова е свикнала да слуша какви ли не слухове по свой адрес, но се опитва да пази в тайна личния си живот. Въпреки това сюжетите за него са най-пъстри.

Общественото внимание бе приковано от последния слух за  блондинката, а именно, че е имала тайна връзка със Слави Трифонов. И двамата обаче не говорят в детайли какво точно се е случило.

Синоптичката в момента няма мъж до себе си. Тя се жалва пред колегите си, че не остава време за никакъв личен живот. Непрекъснато е на работа.

Трифонова бе назначена в bTV на мястото на Станислава Цалова, която тогава излезе в отпуск по майчинство. И оттогава приковава вниманието от малкия екран с късите си поли и дългите крака повече, отколкото с прогнозата за времето.

В ученическите си години Натали се занимава професионално с боулинг. Имала е няколко състезания. Майка й е стоматолог, а баба й – педиатър. Всички очаквали от нея да учи медицина, но тя поела в друга посока. Тя завършва математическа гимназия и се интересува повече от артистични, а не от научни изяви.

Провокативната й визия веднага грабва Слави Трифонов, който не крие интереса си към нея и още с първите си въпроси започва да се шегува, питайки я пред всички дали си има гадже. Дори подмята, че фамилията й е като неговата, така че ако един ден се оженят, нямало да има нужда да си я сменят. Оттам тръгват и слуховете, че му е била любовница, че я е уредил на работа в bTV, които обаче така и не намират потвърждение. Поне засега.

Източник: blitz.bg