април 27, 2024

Името на Деси Слава замесено в грозна схема

Певицата се пребори с излишните килограми

https://kliuki.net/kliuki/imeto-na-desi-slava-zameseno-v-grozna-shema/215833 Kliuki.net
Името на Деси Слава замесено в грозна схема

Макар все още да е леко закръглена, Деси Слава успя да върне предишния си сексапил и да се превърне отново в мечта за силния пол. Рязкото сваляне на килограмите предизвика небивал интерес у феновете й.

Това обаче има и своята негативна страна. Плъзнаха менте-лекарства, на които Деси е рекламно лице. От няколко дни в социалните мрежи се върти нейно интервю, в което обяснява как е отслабнала. Но по-късно алармира за страшна измама и предупреди всички да се пазят.

„В интернет пространството се разпространява “мое интервю”, създадено с изкуствен интелект, с цел реклама на продукти за отслабване. Получих много запитвания от вас дали тази реклама е достоверна и отговорът е НЕ. Актуална информация за мен може да намерите единствено на моите официални акаунти в Instagram и Facebook"-  обяви изпълнителката.

Имената на популярни личности се използват от някои фалшиви добавки за отслабване. С помощта на изкуствения интелект се прави безплатна реклама без знанието на въпросните звезди с цел печелене на клиенти.

Деси Слава не крие, че е имала хормонални проблеми, които лекувала с медикаменти. Към ден днешен се чувства добре. След втората си бременност на изпълнителката й беше ужасно трудно да влезе във форма.

Източник: blitz.bg