март 28, 2024

Ирина Шейк и Брадли дадоха нов шанс на връзката си (Влюбените планират второ бебе – Снимки)

Звездите се събраха и май ще ни изненадат с второ бебе

https://kliuki.net/kliuki/irina-sheyk-i-bradli-dadoha-nov-shans-na-vrazkata-si-vlyubenite-planirat-vtoro-bebe-snimki/196346 Kliuki.net
Ирина Шейк и Брадли дадоха нов шанс на връзката си (Влюбените планират второ бебе – Снимки)

За Хелоиун Ирина се издокара като Бети Пейдж, провокативната кралица на разголените снимки, а Брадли за да й угоди навлече меча кожа. След тази снимка, двойката реши да признае, че са си дали втори шанс на връзката , а феновете ги засипаха с коментари.

Ирина Шейк и Брадли дадоха нов шанс на връзката си (Влюбените планират второ бебе – Снимки)

Фотото, на което топ моделът е седнала полугола  в скута на холивудския актьор само разпали слуховете, че явно двойката наистина си е дала нов шанс.

А почитателите на двойката не могат да се нарадват, че модела и актьора пак са заедно, както едно време. Само след няколко дена Ирина и Брадли спряха да се крият и бяха заловени да разхождат домашните си любимци по улиците на Ню Йорк.

Ирина Шейк и Брадли дадоха нов шанс на връзката си (Влюбените планират второ бебе – Снимки) - Снимка 2

Попаднали на папараци влюбените бяха снимани в доста интимни моменти, като например как Ирина хваща партньора си за дупето и нежно го прегръща.

Ирина Шейк и Брадли дадоха нов шанс на връзката си (Влюбените планират второ бебе – Снимки) - Снимка 3

Известно е, че след като двойката се раздели през 2019 г запазиха приятелски отношения  миналата година ходиха заедно на почивка. Още тогава се заговори, че не са двойка, но определено не могат един без друг.

Ирина Шейк и Брадли дадоха нов шанс на връзката си (Влюбените планират второ бебе – Снимки) - Снимка 4

Звездите не са коментирали новината, че са се събрали, но те едва ли ще споделят за връзката си. Но се заговори, че даже планират да си родят малко момченце или момиченце, Леа да стане кака,. А  феновете от сега се чудят дали Ира сама ще роди бебето или ще се довери на сурогатна майка, както е модерно напоследък.