април 26, 2024

Ирина Шейк разкри тайната си за перфектна визия

https://kliuki.net/kliuki/irina-sheyk-razkri-taynata-si-za-perfektna-viziya/146479 Kliuki.net
Ирина Шейк разкри тайната си за перфектна визия

Ирина Шейк разкри как се поддържа във форма без да пази диети

Руската красавица Ирина Шейк разбули тайната за перфектната си визия, на която всеки би завидял. Въпреки даденостите,с които природата я е дарила, известната рускиня полага доста усилия да изглежда така поразяващо красива.

[caption id="attachment_91773" align="alignleft" width="300"]Ирина Шейк разкри тайната на красотата си Ирина Шейк разкри тайната на красотата си[/caption]

На корицата на новия брой на списание Viva блести супермоделът Ирина. Дългокраката рускиня, в свое интервю пред списанието разкрива за читателите секрета за своите съвършени форми.

Руската девочка, в своята изповед пред списанието споделя, че всеки трябва да обича тялото си и да полага грижи за него. Ирина прекарва в залата за тренировки доста време и прави кардио упражнения, защото така се чувства добре физически. Яде всичко, не се лишава от храна, но после изразходва излишните калории с фитнес упражнения.

Според екзотичната красавица упражненията, които правят тялото твърде мускулесто, не трябва да се изпълняват. За предпочитане са спортове като бокс, бягане, колоездене и пилатес. Хубавата си кожа, тя поддържа с много минерална вода и цитрусови сокове, заради съдържанието на витамин С. Когато не е професионално ангажирана не слага много грим и обича облеклото й да е практично и леко, научиха от bgreality.bg.

Ирина Шейк не може да се оплаче от липса на ангажименти. Наскоро дебютира в киното, на големия екран. Във филма „Херкулес”, тя е играе важна роля с Дуейн Джоунсън-Скалата.

Впечатленията на супермоделката от снимачната площадка и колектива са чудесни. Ирина мечтае да снима още филми и даже да изиграе ролята на руски агент. Продуцентите я оценяват, защото рускинята има свежо и диво излъчване.

Неотдавна красавицата се раздели с бившия си приятел Кристиано Роналдо, с когото имаха доста дълга връзка. Но така се случва при звездите. Ирина споделя, че мечтае за истински мъж до нея, който да я обича и да заслужи вниманието й. За любимите си хора тя винаги намира време и успява да съчетава професията си и свободното си време и да се радва на света.

Ирина Шейк Ирина Шейк irina shayk2 irina shayk3 irina shayk4