април 28, 2024

Ирина Тенчева пред нервен срив: Какво я сполетя?

Ирина Тенчева има сериозни проблеми със здравето през последните месеци

https://kliuki.net/kliuki/irina-tencheva-pred-nerven-sriv-kakvo-ya-spoletya/213204 Kliuki.net
Ирина Тенчева пред нервен срив: Какво я сполетя?

Това я  кара да изпитва  различни страхове и съмнения. Съпругата на продуцента Иван Христов няколко пъти се разболяла от К-19. Последиците от заболяването се отразяват на психиката й.

Тя споделя, че през целия август и септември нямала никаква енергия. Живеела в нещо като полусън. Заспивала където седне и забравяла. Косата й опадала. От резултатите от изследванията разбрала, че хемоглобинът й е силно занижен, след прекаран пореден Ковид.

Докато чакала резултатите  от изследванията, Тенчева била пред нервен срив. Тя си представяла, че е болна от какви ли не диагнози. Въобразявала си, че я чака  най-лошото.

За да не потъне в депресията, блондинката заминава за Барселона с мъжа и децата си. Любимото й занимание е да обикаля тамошните пазари и това й помогнало да се измъкне.

Ирина се радва на хармонични отношения с половинката си Иван Христов. Той  дори споделял, че по време на брака си с първата си съпруга Вихра Петрова, бил силно привързан към чашката, тъй като не се чувствал удовлетворен в личния си живот.

Самата Ирина също дълго време бе подвластна на чашката, но от началото на годината е трезвеничка. Повлияла й книга, която прочела. Зарича се, че повече никога няма да погледне към алкохола.

Източник: blitz.bg