September 08, 2024

Искрено и лично: Светлана Гущерова се изповяда

„Не се доверявайте сляпо на мъжете“-съветва тя

https://kliuki.net/kliuki/iskreno-i-lichno-svetlana-gushterova-se-izpovyada/227014 Kliuki.net
Искрено и лично: Светлана Гущерова се изповяда

Светлана Гущерова бе съвсем искрена с последователите си в социалната мрежа. Тя съветва момичетата никога да не се доверяват искрено на мъжете, както го  е направила тя. Нещо повече – тя обвинява Християн, че се е възползвал от доверието, което му е гласувала, за да я ограби.

„Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви", откровена е Гущерова.

Тя разказва за неговите дългове. Съветва жените да са бдителни и да не вярват сляпо.

„Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания", написа още Светлана в Инстаграм профила си.

Отчаяната съпруга тагна бившия си мъж, за да стане ясно на всички кой я е ограбил. Драмата се разиграва само ден след като двамата отново се сдобриха и започнаха да се следват в социалните мрежи, демонстрирайки безрезервна обич.

Очаква се  Светлана да разкрие цялата истина за схемите на Християн, той я накарал да продаде дрехите си, за да има пари за храна.

Източник: hotnews.bg