април 30, 2024

Истината излезе: Кой е бащата на бебето на Християна Лоизу?

Още във втория лайф на „Като две капки вода“ кипърката обяви, че е бременна

https://kliuki.net/kliuki/istinata-izleze-koy-e-bashtata-na-bebeto-na-hristiyana-loizu/220845 Kliuki.net
Истината излезе: Кой е бащата на бебето на Християна Лоизу?

В последния епизод на шоуто Християна Лоизу се превъплати в Уитни Хюстън. Водещият Димитър Рачков без свян я запита кой е бащата на бебето и дали е българин. Тя отговори положително. На една от снимките й във фейсбук виждаме малък годежен пръстен с диамант. Мъжът, който я е дарил с него остава извън светлината на прожекторите.

„Заради бременността се изморявам по-бързо на сцената, но така се случиха нещата. Аз не исках да съм от бременните жени, които само стоят вкъщи и чакат да родят. Исках да пея, да съм щастлива. Когато аз съм добре, и бебето е щастливо. Не пестя нищо на сцената на „Като две капки вода“ – и танцувам, и скачам, и пея сложни песни. Правя всичко, каквото правят и другите участници“, споделя талантливата певица.

Припомняме, че последната известна връзка на Християна бе със звездния репортер Борислав Борисов, с когото даже бяха и сгодени, но преди 2 години внезапно се разделиха.

Последният лайф на „Като две капки вода“ предложи серия от любопитни моменти. Те активно ще се коментират поне седмица.

Владо Зомбори предизвика небивал интерес като влезе в ролята на Майкъл Джексън. Зрителите коментират, че той е новият Стефан Данаилов.

Източник: blitz.bg