април 18, 2024

Иван и Андрей в бТВ, свалят "Шоуто на Слави"?

https://kliuki.net/kliuki/ivan-i-andrey-v-btv-svalyat-shouto-na-slavi/144744 Kliuki.net
Иван и Андрей в бТВ, свалят "Шоуто на Слави"?

Иван и Андрей се завръщат в бТВ, правят ново вечерно шоу

Иван и Андрей са пред завръщане в бТВ! Нещо повече, опосумите най-накрая ще постигнат целта си, а именно - да свалят Слави Трифонов от екран. Двамата водещи от години имат мераци да водят свое вечерно шоу на мястото на "Шоуто на Слави". Това беше и причината за раздялата им с бТВ от преди години. От медията отказаха да свалят гологлавия водещ и Иван и Андрей избягаха в конкурентната Нова ТВ. Там направиха "Шоуто на Иван и Андрей", но заради плачевната липса на рейтинг набързо паднаха от ефира.

[caption id="attachment_80667" align="alignright" width="300"]Иван и Андрей може да успеят да изместят Слави Иван и Андрей може да успеят да изместят Слави[/caption]

Сега обаче имат възможност да се завърнат с гръм и трясък. Според запознати Иван и Андрей вече са се договорили с бТВ. Двамата със сигурност ще се грижат за съботно-неделните блокове, а техни близки издават, че те усилено водят преговори и да заемат мястото на "Шоуто на Слави" с тяхна продукция. Все още обаче липсва категорично потвърждение, че ще успеят, още повече, че Слави е с утвърдени позиции в медията.

Не е изключено заради плачевно ниския рейтинг на шоуто му и това да се случи в един момент, коментират запознати, научиха от Hotarena.net.