декември 01, 2023

Иван Ласкин скочи на Опосумите заради Николета

https://kliuki.net/kliuki/ivan-laskin-skochi-na-oposumite-zaradi-nikoleta/145289 Kliuki.net
Иван Ласкин скочи на Опосумите заради Николета

Иван Ласкин съвсем очаквано не подмина поредното заяждане към него от страна на "Папараци"

Иван Ласкин отговори в типично негов стил не само на Николета, ами и на продуцентите Иван и Андрей

Иван Ласкин съвсем очаквано не подмина поредната порция заяждане към него от страна на Николета Лозанова и предаването й "Папараци". Този път обаче устатият актьор нападна не само водещата, ами и продуцентите на таблоида - Иван и Андрей. Звездата от "Васко да Гама от село Рупча" изригна срещу Опосумите, измисляйки им нов прякор - Джуджей.

[caption id="attachment_84283" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин нападна Иван и Андрей заради Николета Иван Ласкин нападна Иван и Андрей заради Николета[/caption]

Както сам Иван Ласкин обясни, това е нещо средно между джудже, Иван и Андрей - Джуджей. Самата плеймейтка също не беше подмината от обидите на актьора, който нарече и нея джудже, споделяйки нейна снимка от преди години. На която Николета е доста преди корекциите и която със сигурност ще я накара да се изчерви от срам, смеят се форумци.

Естествено, с обидното "джуджета" Иван Ласкин визира твърде ниския ръст както на Лозанова, така и на Иван и Андрей. А поводът за гнева му е повече от ясен. В епизода на "Папараци" снощи Николета Лозанова за пореден път излъчи кадри, в които се вижда как Иван Ласкин пие и след това се качва на личния си автомобил. Въпросното видео се излъчва за втора поредна седмица, този път без обработка. И съответно вбеси половинката на Алекс Сърчаджиева, който заяви, че кадрите са нарочно монтирани, за да изглежда все едно кара пил. А истината е съвсем различна.

От kliuki.net не се наемаме да твърдим кой е прав и кой крив. Факт е обаче, че Николета Лозанова поде кампания срещу Иван Ласкин след като той няколко пъти се подиграва на умствения й багаж и по-конкретно на липсата му. И дори й измисли обиден прякор, наричайки я "Никлозета". Което със сигурност е вбесило самовлюбената плеймейтка, коментират форумци.