October 12, 2024

Ивана излъга феновете си: Ето как всъщност отслабна

Певицата е прибегнала към инжекциите „Оземпик“

https://kliuki.net/kliuki/ivana-izlaga-fenovete-si-eto-kak-vsashtnost-otslabna/231780 Kliuki.net
Ивана излъга феновете си: Ето как всъщност отслабна

Оказва се, че Галена не е първата родна звезда, прибегнала до отслабване с инжекции за диабетици. Ивана била първата, а феновете са разочаровани, че са излъгани.

„Смених много диети и накрая се спрях на „Зоната“. Не е трудно, вече 8 години съм с нея“, твърди фолк певицата. Близки до нея обаче я издадоха.

„Ивана наистина пробва със „Зоната“ преди 10-ина години и успя да отслабне, но не достатъчно. Режимът обаче не е от драстичните, след година-две тялото привиква и бързо започва да възвръща килограмите си. Така Ивана разбра, че това ще е поредният й провал и преди 6 години премина на „Оземпик“, разказват източници.

Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ премахна от профилите си в социалните мрежи всички снимки, на които е с 40 килограма отгоре. Очевидно се срамува от предишното си тегло, а почитателите я харесват много повече пухкава, отколкото като част от масата.

Галена не е първата звезда, отслабнала с „Оземпик“. Ивана била първата. Медикаментът й бил препоръчан от личната й ендокриноложка и певицата решила да опита. След нея Галена, ДесиСлава, Преслава, Златка Райкова, а отскоро - и Антония Петрова прибегнали към този метод.

Източник: hotnews.bg