март 29, 2024

Ивайла Бакалова се мъчи от болка, Иван обсебен от рейтинга (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-se-machi-ot-bolka-ivan-obseben-ot-reytinga-video/143658 Kliuki.net
Ивайла Бакалова се мъчи от болка, Иван обсебен от рейтинга (ВИДЕО)

Ивайла Бакалова се мъчи от болка след инцидента, при който си счупи крака, разкриват потресаващите кадри от Къртицата

 

Ивайла Бакалова се мъчи от болка след инцидента, при който си счупи крака, видя Kliuki.net.

„Моля ви, сложете ми упойка, моля ви!”, крещи манекенката на охраната и лекарите, които я придържат на земята.

[caption id="attachment_70526" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова се мъчи от болка, Иван се загрижил за рейтинга и другите телевизии[/caption]

Това разкриват кадрите от площадката, където се проведе последната мисия, в която Ивайла Бакалова си натроши костта под капачката на коляното.

В момента тя е в болница и категорично отказала да се включи по телефона в предаването тази сутрин. Продуцентът Иван обаче гостува и разясни какво точно се е случило с Ивайла Бакалова.

[caption id="attachment_70527" align="alignleft" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова се моли да й сложат упойка[/caption]

Той беше крайно възмутен, че другите телевизии не отразили нещастното стечение на обстоятелствата. Ивайла Бакалова била Мис България и как можело да не обърнат внимание на събитията във формата.

Това се стори особено грозно за зрителите, които очакваха Иван да е повече загрижен не за рейтинга и признанието от страна на родните медии, а за нелепата ситуация с Ивайла Бакалова.

После екипът излъчи откъс от минутите, в които Ивайла Бакалова се гърчи и вика.

„Напълно излишно беше да я показват в тази светлина, но операторите й се наврели в лицето и я притесняват, меко казано отвратително!”, „Като хищници са, как ще пропуснат да използват човешкото страдание!”, гласят още реакциите в нета по адрес на Къртицата.

Вижте сами във видеото ТУК как се мъчи Ивайла Бакалова!

[gallery link="file" ids="70529,70530,70528"]