април 25, 2024

Ивайла е двойничка на Николета! Новата фолк звезда стъпка Андреа! (СНИМКИ+ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-e-dvoynichka-na-nikoleta-novata-folk-zvezda-stapka-andrea-snimkivideo/142422 Kliuki.net
Ивайла е двойничка на Николета! Новата фолк звезда стъпка Андреа! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Ивайла е двойничка на Николета – новата фолк звезда се мери по глас с Андреа, но е много по-добра от нея, пишат й фенове

 

Ивайла е новата фолк звезда!

[caption id="attachment_60553" align="alignright" width="297"]Ивайла - новата фолк звезда е двойничка на Николета, а и е по-добра като певица от Андреа Ивайла - новата фолк звезда е двойничка на Николета, а и е по-добра като певица от Андреа[/caption]

Само за дни тя се изстреля на върха по две причини – двойничка на Николета е, а освен това мери глас с Андреа, но е много по-добра от нея, пишат й екзалтирани фенове, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_60554" align="alignleft" width="300"]Ивайла представи парчето си "Вреден навик" на първо участие в дискотека Ивайла представи парчето си "Вреден навик" на първо участие в дискотека[/caption]

Несъмнено начинът, по който изглежда Ивайла, ще й донесе редица позитиви. Тя е очарователна и изключително гореща, а фактът, че умее да пее, й гарантира сериозно присъствие на чалга сцената.

Има глад точно за такива красавици, убедени са в бранша.

На хората им писнало вече да слушат граченето на набедените за топ певачки, затова е време някоя като Ивайла да превземе сърцата на публиката.

Ивайла вече атакува средите с първото си парче „Вреден навик”, което според мнозина й се е получило супер, писа изданието HotArena.net.

Клип към него все още няма, но си представяме как Ивайла съвсем скоро ще взриви интернет със своето тяло. Като се има предвид, че тя е едва на 18 години, а се занимава с джаз и поп от първокласничка, явно ще бъде солидна конкуренция на известните диви.

Андреа вече подочула, че я сравняват с кандидатката за слава Ивайла, но засега си мълчи по въпроса. Критиците на Андреа не са един или двама, защото тя редовно е обвинявана, че само държи микрофона.

Ивайла пък звучи почти като Андреа, но вокалните й способности са впечатляващи, твърдят още специалисти.

Чуйте сами хита на новата фолк звезда Ивайла!

[gallery link="file" ids="60558,60559,60560"]