април 30, 2024

Ивка Бейбе се обезобрази: След силикона и носът й е нескопосан (СНИМКИ)

Брюнетката се готви за „Биг брадър“

https://kliuki.net/kliuki/ivka-beybe-se-obezobrazi-sled-silikona-i-nosat-y-e-neskoposan-snimki/221282 Kliuki.net
Ивка Бейбе се обезобрази: След силикона и носът й е нескопосан (СНИМКИ)

Ивка Бейбе показа новия си нос, опериран преди месец. Тя все още ходи с превръзки, но личи, че лекарите не са се справили добре. Репортерката се е подложила на по-различен метод – ултразвукова ринопластика с метода пиезо, който използва технология за прецизно отстраняване на тъкани. Целта на метода била бързо възтановяване и по-малко отоци.

„Не ме боля, дискомфортно е. Изпращам целувки и кураж на всички, които тепърва им предстои да вземат решение дали да си правят ринопластика“, заяви още инфлуенсърката.

Скандалната репортерка се готви за участие в Биг Брадър и е решила да се тунингова изцяло. Процедурите са свързани с доста средства, а тя решава да мине тънко. Така преди време цъфна с нескопосани силиконови импланти, а гърдите й започваха направо от врата. Това породи бурни подигравки за Ивка и за нея се говореше в цяла България.

За слава е готова на всичко – дори позволи на Галена да я води на каишка в столичен клуб. Сега е готова да превземе и „Биг брадър“.

Тя нашумя докато интервюираше звездите в един от столичните клубове. Преди корекциите е била едно обикновено невзрачно момиче. Печели си хейт всекидневно. Обидите обаче се превръщат в коз за Ивка.

Източник: fakti.bg