март 29, 2024

Изненада! Това ли е новата светска двойка?

https://kliuki.net/kliuki/iznenada-tova-li-e-novata-svetska-dvoyka/166939 Kliuki.net
Изненада! Това ли е новата светска двойка?

За момента никой от тях не е коментирал горещата тема

Изглежда, че Саня Борисова и Благой Найденов (бившият на фолк певицата Деси Слава), са новата светска двойка.

Двамата били забелязани на кафе в центъра на София. Това, което направило впечатление бил фактът, че двамата били сами, говорили си сладко и се усмихвали един на друг. Въпреки, че не интимничили, отдалеч си личало, че това не е първата им среща.

Предвид факта, че не се крият от хорските погледи навежда на мисълта, че по всяка вероятност връзката им е в самото начало.

За никого не е тайна, че бившият на Деси Слава си пада по зрели жени, които не само могат да му бъдат каки, а направо майки. 23-годишният Найденов изкара няколко години с певицата, която е с цели 17 години по-голяма от него. Двамата дори имат и син – Борис.

Разделите и събиранията помежду им се повториха неколкократно. Преди няколко месеца обаче Деси Слава призна, че са се разделили окончателно. Като основна причина за раздялата им тя изтъкна дребнавостта му. В същото време прави впечатление, че бившата изгора на Ники Илиев е подозрително близка със спортиста.

Деси Слава пък на свой ред споделя, че е изключително емоционална личност и може да се разплаче от най-малкото. В подкрепа на думите си тя разкри, че се е случвало Благой да й направи забележка за това, че има троха в кухнята и тя да ревне. Той обаче бил категоричен, че не обича драми за дребни неща.

До този момент спортистът все още не е коментирал раздялата си с Деси Слава, нито пък е афиширал връзка с друга жена, при все, че се носеха множество слухове за любовните му афери.

И за Саня Борисова се знае, че си пада по по-млади момчета. Двамата с Ники Илиев се разведоха официално преди две години, при все, че се разделиха преди четири. Тя също не коментира личния си живот. Неколкократно бе засичана да интимничи с по-млади мъже, но не разкрива нищо по темата.

Саня Борисова е 13 години по-голяма от Благой Найденов. Прави впечатление, че двамата се следват в социалните мрежи, а спортистът е харесал всичките й снимки от последните месеци, което е ясен знак, че не му е безразлична.  

Източник: Уикенд