май 05, 2024

Изрита я като куче: Богаташът заряза Айлин от „Ергенът“

Богатият иранец можеше да й бъде баща

https://kliuki.net/kliuki/izrita-ya-kato-kuche-bogatashat-zaryaza-aylin-ot-ergenat/217717 Kliuki.net
Изрита я като куче: Богаташът заряза Айлин от „Ергенът“

Участничката от втория сезон на „Ергенът“ Айлин Бобева се е разделила с гаджето си. Тя изтри всичките им общи снимки. Фотосите са премахнати и от двата профила, двамата дори не се следват в Инстаграм.

Каква е причината за раздялата никой не може да каже. Ясно е само, че иранецът бил много ревнив, а палавата Айлин често му давала поводи за това. Двамата имаха 16 години разлика. Айлин е на 25, а той на 41 години.

В началото на декември миналата година двамата бяха поканени на гости в „Преди обед“. Още тогава стана ясно, че нещо не е наред, като Айлин се появи сама в студиото. Тя не спря да се хвали с любовта му и дори обяви, че се е запознала със семейството му, което живее в чужбина, но явно още тогава е дошло началото на края.

Участничката от "Ергенът" е може би една от най-красивите за двата сезона на предаването, които бяха излъчени. Феновете й обаче се чудят все повече и повече защо  нейният любовен живот не върви.

Тя умее да приковава погледите върху себе си. И го доказа в "Ергенът", където сякаш малко не ѝ достигна да грабне сърцето на пианиста Евгени Генчев.

Източник: hotnews.bg