юли 23, 2024

Камелия е загубила бебе (Не само веднъж)+ ВИДЕО!

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-e-zagubila-bebe-ne-samo-vednazh-video/141735 Kliuki.net
Камелия е загубила бебе (Не само веднъж)+ ВИДЕО!

Камелия си призна, че въпросът с бременността за нея е особено тежък, но има смелостта да говори

 

Камелия е загубила бебе, при това не само веднъж, призна тя в ефира на „Горещо”.

Фолк певицата отдавна иска да зарадва не просто себе си, а и всички фенове, които я питат многократно кога ще забременее.

[caption id="attachment_55593" align="alignright" width="300"]Камелия е загубила бебе, при това не само веднъж - има проблем с износването Камелия е загубила бебе, при това не само веднъж - има проблем с износването[/caption]

Оказва се, че Камелия все пак е била в очакване на първото си дете, но има проблем с износването, научи Kliuki.net. Така тя изживяла мъката по неродените си бебета на няколко пъти. Камелия обаче имаше смелостта да говори пред водещата Венета Райкова.

Чалга звездата разкри, че много обича децата, но никога не се е усещала истински като майка – може би не е писано да стане такава, обобщи тъжно тя.

Всички нейни почитатели се надяват, че това щастие ще я споходи и Камелия ще му се наслади пълноценно.

Камелия не е в първа младост, но пък винаги е била пример с духа си и борбеността си. Тя е далеч по-щура от повечето си колежки, които не са на нейната възраст, супер свежа и забавна е – ето защо си я обожават родните привърженици на този жанр.

Дано мечтата й скоро да се сбъдне и лошото остане в миналото, стискат й палци те.

От снощното предаване стана ясно още, че Камелия не е отишла на концерта на "Планета", защото била в период на стагнация. Покрай телевизионните си ангажименти, тя нямала възможност да подготви ново парче, с което да се изяви на сцената пред публиката.

В такъв случай тя предпочитала да не участва, защото можела да изпее само старите си и вечни хитове, а хората да станат свидетели на творческия й застой. Камелия категорично отрече да има проблеми с шефа си Митко Димитров или с някой друг от фирмата, писа изданието HotArena.net.

Вижте как Камелия разказа, че е загубила бебе – не само веднъж!